• Brian Falk
  • tango malevaje
  • ariadna fernando
  • chicho juana
  • martin maurizio
  • tango kursus

Vores instruktører

Tango Malevaje har holdundervisning for tangodansere på alle niveauer på lokationer i hjertet af Aarhus.
Vi tilbyder også seminarer i tango og kropslig ledelse, privat-timer, workshops, firma-events, foredrag og shows. Vi samarbejder med nogle af verdens bedste tangodansere og organiserer store tango-events og koncerter.

Brian Falk

Brian Falk har tangoskolen Tango Malevaje i Aarhus, og underviser på alle hold. Han har undervist, optrådt, holdt foredrag, været DJ og arrangeret tangoevents i mere end 20 år. Med en baggrund som musiker har han en enorm viden om tangomusik - og en enorm samling af tangoer, milongaer og valse.
Brian har arbejdet som DJ ved maratons og festivaller i både ind- og udland. Han er primus motor bag Tango Malevaje Internationale Tangofestival, og har gennem årene bragt store tangokapaciteter til landet.
Brian er desuden idéhistoriker fra Aarhus Universitet.
Mail: bfalk(at)tangomalevaje.dk eller ring +45-27209933

Lotte Thrane

Lotte Thrane driver tangoskolen Tango Malevaje i Aarhus og har danset tango i mere end 20 år. Sammen med Brian tog hun til Buenos Aires i mesterlære hos Giselle Anne & Gustavo Naveira, og tager derfor naturligt afsæt i den moderne tango og dens måde at se tangoen på.
Hun er optaget og fortryllet af tangoens sprog og rum: af den autentiske, nonverbale dialog og af det improviserede fremfor det koreograferede. Hun er fascineret af tangoens skønhed, styrke og frihed - og af dens invitation til at udtrykke alle nuancer af følelsesregisteret.
Lotte er desuden teolog og specialiceret i eksistentiel-fænomenologisk psykoterapi.
Mail: thrane(at)tangomalevaje.dk eller ring +45-61773933