Milongas & Practicas

Du kan danse og træne din tango hver uge. Vi tilbyder hold-undervisning hver aften fra mandag til torsdag, og hver søndag eftermiddag har vi vores milonga "La Criolla".
Du kan også træne på vores praktica "El Malevo" hver torsdag på Kedlen i Godbanen.
Desuden arrangerer vi en række galla milongaer og en stor international tangofestival hvert år. Så der er masser af muligheder for at træne eller komme i gang med verdens bedste pardans - tango.

Milonga La CriollaHver søndag eftermiddag fra 18.00 til 22.00 kan du danse og spise lækre sydamerikanske specialiteter på Casa Carola
Hver den første søndag i måneden er der gratis begynder-intro fra 17.00 - 18.00
Du behøver ikke at komme med en partner

- bare mød op og dans.

Pris: 50 kr. for milongaen

link til google-kort

Milonga La Criolla

Eftermiddags-milonga med sydamerikansk stemming

Hver søndag inviterer vi til en hyggelig søndags-milonga på resturanten Casa Carola på Mindebrogade 2, Aarhus C.

Milongaen er åben fra 14.00-17.00
Du kan spise sydamerikansk frokost og danse tango hele eftermiddag.

Entré 50 kr.

×

El Malevo

"Tango praktica, club, tangolab "hver torsdag - benyt muligheden for at møde andre dansere.

Drop-in 20.00 - 23.15. Du kan komme uden eller med en partner og få tips af Lotte Thrane eller en anden underviser.


Pris: 50 kr.

Tjek kalenderen om sted

El Malevo

El Malevo er et tango-lab og milonga, hvilket betyder at der altid er en underviser tilstede, hvis du har brug for inspiration til din dans. Og det er også et sted, hvor du kan spørge de andre dansere på prakticaen til råds.
Den eneste forskel på El Malevo og en almindelig milonga er, at du på prakticaen gerne må standse op og træne og diskutere trin og at du altid kan spørge en underviser om tango-råd.

El Malevo er hver torsdag. Pris: 50 kr.

×

Highlights

Mandag d. 23. okt

Ny sæson

Vores nye sæson begynder mandag d. 23. oktober og vi danser 8 uger frem til uge 50. Tilmelding fra d. 27 september. - efter denne starter den næste sæson i januar 2018.

mere info asap


Weekenden 22.-24. sept.

Workshops

Mariela Sametband & Guillermo Barrionuevo har gæstet Aarhus til festivalen flere gange. Vi er så begejstet for dette par, at de selvfølgelig skal komme igen og igen og igen. Da vi opdagede denne fri-weekend i deres bookede kalender, sprang vi straks til... Glæd jer til en intens og lærerig weekend.

tilmelding


23. september

Galla & Show

Mariela Sametband & Guillermo Barrionuevo optræder på vores milonga lørdag d. 23. september i Askeslen på N. Kocks Skole. Dørene åbnes kl. 20.30 og de optræder kl. 23.00.
Det er altid en stor oplevelse at se tango live og ikke mindst når stjernerne danser.

se video


Start 27 sept.

3 gange milonga

Fra den 27. september og 3 onsdage frem laver vi én times milonga-undervisning. Vi arbejder intensivt og kører hård på for at få lavet et godt repertoire til brug når der er milonga. Prisen er 300 kr. for alle 3 gange - Happy and fast feet.

tilmelding

Du kan også holde dig orienteret om vores aktiviteter ved at tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev eller se vores facebook-side.